FRUITS DE MER
GRANDE plateau dE FRUITS DE MER
Osteri, merirapu, jättikatkarapu, täplärapu, taskuravunsaksi, kokonaisia katkarapuja, savustettuja kokonaisia katkarapuja, sahrami-fenkoliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, cheviche-marinoituja vihersimpukoita,
katkarapuja Skagen, lime-inkiväärimarinoituja mini mustekaloja,
soija-wasabimarinoitua kampasimpukkaa
bloody Mary-majoneesia M/G * sitruunamajoneesia M/G * wakamea M/G
Puolikas Café de Paris-voilla gratinoitu hummeri
ostron, havskräfta, jätteräka, signalkräfta, krabbklor, hela räkor,
rökta räkor, blåmusslor kokta i saffran-fänkålsbuljong,
chevichemarinerade grönmusslor, skagenröra,
lime och ingefärsmarinerad bläckfisk, soja-wasabimarinerad pilgrimsmussla
bloody Mary-majonnäs * citronmajonnäs * wakame
En halv Café de Paris-smör gratinerad hummer
Oyster, langoustine, king prawn, signal crayfish, crab´s claw, shrimps,
smoked shrimps, blue mussels cooked in saffron-fennel broth,
cheviche marinated green mussels, shrimp skagen,
lime and ginger marinated squid, soy sauce- and wasabi marinated scallop
bloody Mary mayonnaise * lemon mayonnaise * wakame
Half Café de Paris butter gratinated lobster
69 € / henkilö, min kahdelle.
48 € / henkilö, ilman hummeria, min. kahdelle.
Isompaa äyriäisvatia tarjoilemme torstaista lauantaihin,
varmista omasi ennakkotilauksella.
Vi serverar ett större skaldjursfat från torsdag till lördag,endast förbeställning
We serve a larger seafood platter from Thursday to Saturdays,
secure yours with a pre-oder.
petit plateau dE FRUITS DE MER
Kokonaisia tuoreita katkarapuja 100 g, savustettuja kokonaisia
katkarapuja 100 g, taskuravunsaksia 100 g, sahrami-tähtianisliemessä keitettyjä sinisimpukoita 100 g, cheviche-marinoituja vihersimpukoita 4 kpl
bloody Mary-majoneesia M/G ja sitruunaa
Hela räkor 100g, rökta räkor 100g, krabbklor 100 g,
saffran-stjärnaniskokta blåmusslor 100g,
chevichemarrinerade grönmusslor 4 st.
bloody Mary-majonnäs och citron
Whole shrimps 100 g, smoked shrimps 100 g, crab´s claw 100 g,
blue mussels cooked in saffron-fennel broth 100 g,
cheviche marinated green mussels 4 pc.
bloody Mary mayonnaise and lemon
38 €
MENU HAVRE
Sirusmarinoitua mustekalacarpacciota L, G
Citronmarinerade carpaccio på bläckfisk
Martin Codax Albarin 12 €
***
Paistettuja kampasimpukoita, L, G
romanesco kaali-pyreetä ja ‘ndujaa
Pannstekt pilgrimsmusslor med romanesco kålpuré och 'nduja
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Surf & Turf L, G
Grillattu naudan sisäfileepihvi ja valkosipuli-persiljavoissa paistettu ½ hummerin pyrstö, parmesanranskalaisia, tryffelimajoneesia ja madeirakastiketta
Grillad innerfilé biff, ½ hummerstjärt stekt i vitlök- och persiljasmör, parmesanfrites, tryffelmajonnäs och madeirasås
Barbera D’asti Strja Montestregone 11 €
***
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Svartvinbärssorbet toppad med champagne
***
Päärynäfrangipane ja hasselpähkinäjäätelöä G
Päronfrangipane med hasselnötsglass
Rothschild Mouton Sauternes 8 €
82 €
35 € /suositusviinit
vinrekommendationer
ENTRÉES
Ostereita Fines Bretagne, sitruunaa & mignonettea M, G 15 €
Ostron Fines Bretagne, citron & mignonette 3kpl
Oysters with lemon & mignonette
Cheviche-marinoituja vihersimpukoita M, G 12 €
Chevichemarinerade grönmusslor 6 kpl
Ceviche marinated green mussels
Kokonaisia katkarapuja ja bloody Mary-majoneesia M, G 16 €
Hela räkor med bloody Mary-majonnäs 200 g
Whole prawns with bloody Mary mayonnaise
Savustettuja kokonaisia katkarapuja ja M, G 17 €
sitruunamajoneesia 200 g
Rökta hela färska räkor med Rhode isladsås
Smoked whole fresh prawns with Rhode islandsauce
Skagen briossi; L 16 €
Käsin kuorittuja katkarapuja ja muikunmätiä paahdetun briossin sisällä Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and
vendace roe in toasted brioche bun
Nizzansalaattia; tonnikalaa, sydänsalaattia, L, G 16 €
neulapapuja, confattua tomaattia, perunaa, 29 €
pikkelöityä punasipulia, oliiveja, kananmunaa ja anjovista
Sallad Nicoise; hjärtsallad, tonfisk, haricots vert, confiterad tomat,
potatis, inlagd rödlök, oliver, ägg och ansjovis
Salade Niçoise; little gem salad, tuna, haricot beans, tomato confit,
potato, pickled red onion, olives, egg and anchovies
PLATS
Bouillabaissea a la Bistro Gustaf ja ruillea L, G 32€
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf och ruille
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf with ruille
Paistettuja kampasimpukoita, L, G 34 €
romanesco kaali-pyreetä ja ‘ndujaa
Pannstekt pilgrimsmusslor med romanesco kålpuré och 'nduja
Pan fried scallops with romanesco cauliflower puree and ‘nduja
Sinisimpukoita merimiehen tapaan, L, G 29 €
parmesanranskalaisia ja aiolia
Sjömans blåmusslor, parmesanfrites och aioli
Moules Mariniere served with parmesan french fries and aioli
Sinisimpukoita rakuuna-ranskankermaliemessä L, G 32 €
parmesanranskalaisia ja sitruunamajoneesia
Blåmusslor i dragon- crème fraiche buljong med
parmesanfrites och citronmajonnäs
Mussels with tarragon and crème fraiche served with
parmesan french fries and lemon mayonnaise
Café de Paris-voilla gratinoitu hummeri 500 g, L, G 68 €
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Café de Paris-smör gratinerad hummer med grönsallad och parmesanfrites
Café de Paris butter gratinated lobster with green salad and parmesan fries
Surf & Turf L, G 49 €
grillattu naudan sisäfileepihvi ja valkosipuli-persiljavoissa paistettu ½ hummerin pyrstö, parmesanranskalaisia, tryffelimajoneesia ja madeirakastiketta
grillad innerfilé biff, ½ hummerstjärt stekt i vitlök- och persiljasmör, parmesanfrites, tryffelmajonnäs och madeirasås
grilled beef tenderloin steak,
pan fried ½ lobster tail in garlic and parsley butter, parmesan french fries, truffle mayonnaise and Madere sauce
+ ½ hummerin pyrstö L, G 10 €
+ ½ hummerstjärt
+ ½ lobster tail
DESSERTS
Tumma suklaa-crémeux ja L, (G) 12 €
lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoita
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries
Päärynäfrangipane ja
hasselpähkinäjäätelöä L, G 11 €
Päronfrangipane med hasselnötsglass
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries