ÄYRIÄISVIIKOT 12.9. -5.10
Miksi mennä merta edemmäs äyriäisille?

FRUITS DE MER

GRANDE plateau dE FRUITS DE MER
Osteri, merirapu, jättikatkarapu, täplärapu, taskuravunsaksi, kokonaisia katkarapuja, savustettuja kokonaisia katkarapuja, sahrami-fenkoliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, cheviche-marinoituja vihersimpukoita,
katkarapuja Skagen, lime-inkiväärimarinoituja mini mustekaloja,
soija-wasabimarinoitua kampasimpukkaa
bloody Mary-majoneesia M/G * sitruunamajoneesia M/G * wakamea M/G
Puolikas Café de Paris-voilla gratinoitu hummeri
ostron, havskräfta, jätteräka, signalkräfta, krabbklor, hela räkor,
rökta räkor, blåmusslor kokta i saffran-fänkålsbuljong,
chevichemarinerade grönmusslor, skagenröra,
lime och ingefärsmarinerad bläckfisk, soja-wasabimarinerad pilgrimsmussla
bloody Mary-majonnäs * citronmajonnäs * wakame
En halv Café de Paris-smör gratinerad hummer

Oyster, langoustine, king prawn, signal crayfish, crab´s claw, shrimps,
smoked shrimps, blue mussels cooked in saffron-fennel broth,
cheviche marinated green mussels, shrimp skagen,
lime and ginger marinated squid, soy sauce- and wasabi marinated scallop
bloody Mary mayonnaise * lemon mayonnaise * wakame
Half Café de Paris butter gratinated lobster
69 €  / henkilö, min kahdelle.
48 € / henkilö, ilman hummeria, min. kahdelle.

Isompaa äyriäisvatia tarjoilemme torstaista lauantaihin, 
varmista omasi ennakkotilauksella.

Vi serverar ett större skaldjursfat från torsdag till lördag,endast förbeställning
We serve a larger seafood platter from Thursday to Saturdays,
secure yours with a pre-oder.

petit plateau dE FRUITS DE MER
Kokonaisia tuoreita katkarapuja 100 g,  savustettuja kokonaisia
katkarapuja 100 g, taskuravunsaksia 100 g, sahrami-tähtianisliemessä keitettyjä sinisimpukoita 100 g, cheviche-marinoituja vihersimpukoita 4 kpl
bloody Mary-majoneesia M/G ja sitruunaa
Hela räkor 100g, rökta räkor 100g, krabbklor 100 g,
saffran-stjärnaniskokta blåmusslor 100g,
chevichemarrinerade grönmusslor 4 st.
bloody Mary-majonnäs och citron
Whole shrimps 100 g, smoked shrimps 100 g, crab´s claw 100 g,
blue mussels cooked in saffron-fennel broth 100 g,
cheviche marinated green mussels 4 pc.
bloody Mary mayonnaise and lemon
38 € 

MENU HAVRE
Sirusmarinoitua mustekalacarpacciota L, G
Citronmarinerade carpaccio på bläckfisk
Martin Codax Albarin
12 €
***

Paistettuja kampasimpukoita, L, G
romanesco kaali-pyreetä ja ‘ndujaa    
Pannstekt pilgrimsmusslor med romanesco kålpuré och 'nduja
Grand C Riesling Réserve
9 €    
***
Surf & Turf L, G
Grillattu naudan sisäfileepihvi ja valkosipuli-persiljavoissa paistettu ½ hummerin pyrstö, parmesanranskalaisia, tryffelimajoneesia ja madeirakastiketta
Grillad innerfilé biff, ½ hummerstjärt stekt i vitlök- och persiljasmör, parmesanfrites, tryffelmajonnäs och madeirasås
Barbera D’asti Strja Montestregone
11 €
***

Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Svartvinbärssorbet toppad med champagne
***

Päärynäfrangipane ja hasselpähkinäjäätelöä G
Päronfrangipane med hasselnötsglass
Rothschild Mouton Sauternes
8 €
82 €
35 € /suositusviinit
vinrekommendationer

ENTRÉES

Ostereita Fines Bretagne, sitruunaa & mignonettea    M, G        15 €
Ostron Fines Bretagne, citron & mignonette                                     3kpl
Oysters with lemon & mignonette

Cheviche-marinoituja vihersimpukoita                               M, G        12 € 
Chevichemarinerade grönmusslor                                                        6 kpl
Ceviche marinated green mussels

Kokonaisia katkarapuja ja 
bloody Mary-majoneesia      M, G       16 €
Hela räkor med 
bloody Mary-majonnäs                                              200 g               
Whole prawns with 
bloody Mary mayonnaise

Savustettuja kokonaisia katkarapuja ja                                    
M, G       17 €
sitruunamajoneesia                                                       200 g
Rökta hela färska räkor med Rhode isladsås                                                 
Smoked whole fresh prawns with Rhode islandsauce

Skagen briossi;                  
                                                                        L            16 €
Käsin kuorittuja katkarapuja ja muikunmätiä paahdetun briossin sisällä Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd 
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and
vendace roe in 
toasted brioche bun

Nizzansalaattia; tonnikalaa, sydänsalaattia,                           L, G          16 € 

neulapapuja, 
confattua tomaattia, perunaa,                                             29 €
pikkelöityä punasipulia, oliiveja, kananmunaa ja anjovista          
Sallad Nicoise; hjärtsallad, tonfisk, haricots vert, confiterad tomat,
potatis, inlagd rödlök, oliver, ägg och ansjovis 

Salade Niçoise; little gem salad, tuna, haricot beans, tomato confit,
potato, pickled red onion, olives, egg and anchovies 

PLATS

Bouillabaissea a la Bistro Gustaf ja ruillea                              L, G           32€  
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf och ruille
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf with ruille 

Paistettuja kampasimpukoita,      
                                                 L, G          34 €
romanesco kaali-pyreetä ja ‘ndujaa                                      
Pannstekt pilgrimsmusslor med romanesco kålpuré och 'nduja
Pan fried scallops with romanesco cauliflower puree and ‘nduja

Sinisimpukoita merimiehen tapaan,                                         L, G         29 €
parmesanranskalaisia ja aiolia 
Sjömans blåmusslor, parmesanfrites och aioli
Moules Mariniere served with parmesan french fries and aioli

Sinisimpukoita rakuuna-ranskankermaliemessä             L, G         32 €        
parmesanranskalaisia ja sitruunamajoneesia            
Blåmusslor i dragon- crème fraiche buljong med
parmesanfrites och citronmajonnäs

Mussels with tarragon and crème fraiche served with 
parmesan french fries and lemon mayonnaise

Café de Paris-voilla gratinoitu hummeri 500 g,                 L, G          68 €

vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Café de Paris-smör gratinerad hummer med grönsallad och parmesanfrites    
Café de Paris butter gratinated lobster with green salad and parmesan fries

Surf & Turf                                                                                                 L, G          49 € 
grillattu naudan sisäfileepihvi ja valkosipuli-persiljavoissa paistettu ½ hummerin pyrstö, parmesanranskalaisia, tryffelimajoneesia ja madeirakastiketta
grillad innerfilé biff, ½ hummerstjärt stekt i vitlök- och persiljasmör, parmesanfrites, tryffelmajonnäs och madeirasås 
grilled beef tenderloin steak, 
pan fried ½ lobster tail in garlic and parsley butter, parmesan french fries, truffle mayonnaise and Madere sauce 
+ ½ hummerin pyrstö                                                                        
L, G         10
+ ½ hummerstjärt 
+ ½ lobster tail 

DESSERTS

Tumma suklaa-crémeux ja                                                                 L, (G)       12 €  
lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoita        
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries

Päärynäfrangipane ja hasselpähkinäjäätelöä               L, G     11 € 
Päronfrangipane med hasselnötsglass 
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries




Jaa uutinen
Tagit
Arkisto
Bistro Gustafin Vintin joululounasbuffet