Bistro Gustafin Blinibuffet
laskiaissunnuntaina 19.2. klo 12-18.Hernekeittoa ja laskiaispullia ennakkotilauksella mukaan noudettavaksi

Sillikaviaaria L, G
Sinappisilliä L, G
Katajanmarja-silakkaa M, G
Lohi-sinappitartaria M, G
Savustettua kotimaista Benella kirjolohta M, G
Katkarapuja Skagen M, G
Kokonaisia katkarapuja ja Rhode Island-kastiketta M, G
Siianmätiä M, G
Kirjolohenmätiä M, G
Merileväkaviaaria M, G
Punasipulia M, G
Smetanaa L, G
Savuporomoussea L, G
Possurilletteä M, G
Tryffelisalamia M, G
Leipäjuustoa L, G

Vihersalaattia ja passionvinegretteä M, G
Metsäsienisalaattia L, G
Savupunajuuritartaria, vuohenjogurttia ja paahdettuja pinajansiemeniä  L, G
Omena-sellerisalaattia L, G
Kurkku-jogurttisalaattia L, G
Suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa L, G
Pikkelöityä punasipulia M, G

Perinteisiä tattariblinejä L, G
Keitettyä perunaa L, G
Levainleipää M
Ruskistettua voita L
 
Borschkeittoa M, G
Smetanaa L, G
Hernekeittoa, sinappia ja sipulia M, G
***
Juustovalikoima ja viikunahilloketta L, G
Laskiaispullakakkua G
Rommilla ja mintulla marinoitua ananasta M, G
Vaniljakastiketta L, G
Kahvia ja teetä
45 € / hlö
49 € / hlö lasillisella proseccoa Valdobbiadene Superiore DOCG Brut (12cl)
Lapset 9–12 v. 20 €  *  4–8 v. 15 €  *  0–3 v. 0 €

Henekeittoa 10 € / litra
Bistro Gustafin laskiaispulla vol. 2023
Marsipaanikierrepulla vadelmahillolla ja vaniljakreemillä täytettynä L

3,50 € / kpl
12 € / 4 kpl
Tilaathan keiton ja laskiaispullat ennakoon info@bistrogustaf.fi 16.2. klo 16 mennessä. Nouto su. 19.2. klo 10-13 välillä.






Jaa uutinen
Arkisto
Bliniviikot
12.1.-18.2.