KATKARAPUBUFFET
Lauantai 28.9. klo 12-15

Kermaista katkarapukeittoa L, G
Kantarellikeittoa  L, G
Uuniperunoita M, G
Katkarapu-pinaattipiirasta L

Kokonaisia katkarapuja M, G
Sinisimpukoita M, G
Chevichemarinoituja partaveitsisimpukoita M, G
Katkarapuskagen M, G
Savulohiröra L, G

Rhode Island-kastiketta M/G
sitruunamajoneesia M/G
Aiolia M/G

Caesarsalaattia L (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia L/G
Salaattia paahdetusta punajuuresta, vuohenjuustosta ja granaattiomenasta G
Kvinoa-tabboulehsalaattia M/G
Metsäsienisalaattia L, G
Savumunakoisosalaattia L, G
Tillikurkkua M/G
Hummusta  M, G
Tzatsikia L , G

Hapanjuurileipää M
Focacciaa M

Katkarapu-kuhakakku, romanesco kaali-pyreetä ja rapukastiketta
16,50 €

19,50 € / hlö alkuruokana  a la carte-listan pääruoka-annoksiin tai päivän suositusannokseen.
32 € / hlö pääruokana.

.
 





9 ratings


25.3.    Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
             Eggs Royale;  paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
             hollandaisekastiketta


Jaa uutinen
Arkisto
ÄYRIÄISVIIKOT 12.9. -5.10
Miksi mennä merta edemmäs äyriäisille?