PARSA-KATKARAPUBUFFET
Lauantaisin 15.4., 29.4. ja 13.5.  klo 12-15


Parsakeittoa  L, G
Keitettyä parsaa  L, G
Hollandaise-kastiketta  L, G
Parmesanlastuja  L, G
Kokonaisia katkarapuja  M, G
Rhode Island-kastiketta  M, G
Aiolia  M, G
Katkarapuskagen  M, G
Savulohiröra  L, G
Kananmunasalaattia L, G
Kylmäsavukinkkua  M, G
Caesarsalaattia  L
Tomaatti-motzzarellasalaattia  L, G 
Kvinoa-tabboulehsalaatti    M, G
Savumunakoisosalaattia    L, G
Hummusta  M, G
Tzatsikia L, G
Tomatconcasse M, G

Hapanjuurileipää  M
Focacciaa M
Ruskistettua voita L, G

18 € / hlö alkuruokana  a la carte-listan pääruoka annoksiin tai päivän keittoon.
29 € / hlö pääruokana          

Buffetiin lisäksi    + 14 €
15.4.     Eggs Florentine;  paistettua briossia, vihreää parsaa, pinaattia,
              uppomuna ja hollandaisekastiketta
29.4.    Shakshuka:  parsa-kasvishöystöä tomaattikastikkeessa ja
              hyydytetty kananmuna
13.5.     Eggs Royale; paistettua briossia, vihreää parsaa, kylmäsavulohta, 
              uppomuna ja hollandaisekastiketta

Tuoreita marjoja ja sabayon-kastiketta 8 €


9 ratings


25.3.    Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
             Eggs Royale;  paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
             hollandaisekastiketta


Jaa uutinen
Arkisto
PARSAVIIKOT 13.4.- 27.5.
Parsa on varma merkki kevään alkamisesta...