PARSA-KATKARAPUBUFFET
Lauantaisin  13.4., 27.4., 11.5. ja 25.5. klo 12-15

De Vilmont Brut Grande Réserve Premier Cru   12 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut      8 €

Parsakeittoa  L, G
Keitettyä parsaa  L, G
Hollandaise-kastiketta  L, G
Parmesanlastuja  L, G

Kokonaisia katkarapuja  M, G
Sinisimpukita kookos-vihreäcurryliemessä M, G

Rhode Island-kastiketta  M, G
Aiolia  M, G

Katkarapuskagen  M, G
Savulohiröra  L, G
Varhaisperuna-kananmunasalaattia L, G
Vanhanajan mummon salaattia L, G

Caesarsalaattia  L, (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia  L, G
Kvinoa-tabboulehsalaatti    M, G
Savumunakoisosalaattia    L, G
Hummusta  M, G
Tzatsikia L, G
 
Kokonaisena grillattua broileria M, G

Maalaispalvikinkkua M, G
 
Hapanjuurileipää  M
Focacciaa M
Saaristolaisleipää L
Ruskistettua voita L, G

19 € / hlö alkuruokana a la carte-listan pääruoka-annoksiin tai päivän annokseen
32 € / hlö pääruokana.
Buffet + pääruoka + jälkiruoka
42 €


Buffetiin lisäksi pääruoaksi
13.4. 
Eggs Royale -
          paahdettua focacciaa, kylmäsavulohta, uppomuna, pinaattia ja
          hollandaise kastiketta
27.4.  Eggs Benedict-
         
paahdettua focacciaa, kinkkua, uppomuna ja hollandaise kastiketta
11.5.  Avocado & shrimp  toast
         
paahdettua focacciaa, avocadoa, käsin kuorittuja katkarapuja,
         
uppomuna ja hollandaise kastiketta
25.5.  Eggs Florentine-
          paahdettua focacciaa, pinaattia, paahdettua vihreää parsaa,
         
uppomuna ja hollandaise kastiketta

 Vaniljajäätelöä ja passionmarinoituja mansikoita 8 €





9 ratings


25.3.    Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
             Eggs Royale;  paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
             hollandaisekastiketta


Jaa uutinen
Arkisto
PARSAVIIKOT 5.4.- 1.6.
Parsa on varma merkki kevään alkamisesta...