De Vilmont Brut Grande Réserve Premier Cru 12 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut 8 €
Parsakeittoa L, G
Keitettyä parsaa L, G
Hollandaise-kastiketta L, G
Parmesanlastuja L, G
Kokonaisia katkarapuja M, G
Sinisimpukita kookos-vihreäcurryliemessä M, G
Rhode Island-kastiketta M, G
Aiolia M, G
Katkarapuskagen M, G
Savulohiröra L, G
Varhaisperuna-kananmunasalaattia L, G
Vanhanajan mummon salaattia L, G
Caesarsalaattia L, (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia L, G
Kvinoa-tabboulehsalaatti M, G
Savumunakoisosalaattia L, G
Hummusta M, G
Tzatsikia L, G
Kokonaisena grillattua broileria M, G
Maalaispalvikinkkua M, G
Hapanjuurileipää M
Focacciaa M
Saaristolaisleipää L
Ruskistettua voita L, G
19 € / hlö alkuruokana a la carte-listan pääruoka-annoksiin tai päivän annokseen
32 € / hlö pääruokana.
Buffet + pääruoka + jälkiruoka
42 €
Buffetiin lisäksi pääruoaksi
13.4. Eggs Royale -
paahdettua focacciaa, kylmäsavulohta, uppomuna, pinaattia ja
hollandaise kastiketta
27.4. Eggs Benedict-
paahdettua focacciaa, kinkkua, uppomuna ja hollandaise kastiketta
11.5. Avocado & shrimp toast
paahdettua focacciaa, avocadoa, käsin kuorittuja katkarapuja,
uppomuna ja hollandaise kastiketta
25.5. Eggs Florentine-
paahdettua focacciaa, pinaattia, paahdettua vihreää parsaa,
uppomuna ja hollandaise kastiketta
Vaniljajäätelöä ja passionmarinoituja mansikoita 8 €
25.3. Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
Eggs Royale; paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
hollandaisekastiketta