Parsakeittoa L, G
Keitettyä parsaa L, G
Hollandaise-kastiketta L, G
Parmesanlastuja L, G
Kokonaisia katkarapuja M, G
Rhode Island-kastiketta M, G
Aiolia M, G
Katkarapuskagen M, G
Savulohiröra L, G
Kananmunasalaattia L, G
Kylmäsavukinkkua M, G
Caesarsalaattia L
Tomaatti-motzzarellasalaattia L, G
Kvinoa-tabboulehsalaatti M, G
Savumunakoisosalaattia L, G
Hummusta M, G
Tzatsikia L, G
Tomatconcasse M, G
Hapanjuurileipää M
Focacciaa M
Ruskistettua voita L, G
18 € / hlö alkuruokana a la carte-listan pääruoka annoksiin tai päivän keittoon.
29 € / hlö pääruokana
Buffetiin lisäksi + 14 €
15.4. Eggs Florentine; paistettua briossia, vihreää parsaa, pinaattia,
uppomuna ja hollandaisekastiketta
29.4. Shakshuka: parsa-kasvishöystöä tomaattikastikkeessa ja
hyydytetty kananmuna
13.5. Eggs Royale; paistettua briossia, vihreää parsaa, kylmäsavulohta,
uppomuna ja hollandaisekastiketta
Tuoreita marjoja ja sabayon-kastiketta 8 €
25.3. Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
Eggs Royale; paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
hollandaisekastiketta