A la Carte
MENU RENNES
Steak tartare á la Parisienne L, Gperinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes potatoes
Mouton Cadet Cuvée Héritage 11 €
***
Paistettua kuhaa, puikulamuusia, L, G
kermaista herkkusienimuhennosta ja piparjuurta
Stekt gös, mandelpotatismos, krämig champinjonstuvning och pepparrot
Pan-fried zander Creamy mushroom sauce and horseradish
Grand C Riesling Réserve 9€
***
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås
Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce
Graham's Late Bottled Vintage Port 8 €
55 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU GUSTAF
Skagen briossi;
Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä, L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff av nötinnerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Mouton Cadet Sauternes 8 €
63 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer
ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER * STARTERS
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and
vendace roe in brioche bun
16 €
Perinteinen tattariblini, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa L, G
Klassisk bovete blini med löjrom, rödlök och smetana
Traditional blini with vendace roe, red onion and sour cream
18 €
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia, L, G
pikkelöityjä suppilovahveroita, herkkutattimajoneesia ja puolukkageeliä
Rimmad och lätt rökt renstek, inlagda trattkantareller,
majonnäs på karljohansvamp och lingongelé
Salted and lightly smoked reindeer pickled funnel chanterelles, porcini mushroom mayonnaise and lingonberry gel
15 €
Soupe à l’Oignon Gratinée L, G
Sipulikeittoa, ja gruyère-juustolla gratinoitua levain-leipää
Fransk löksoppa med gratinerad levainbröd toppad med gruyèreost
French onion soup with levain bread gratinated with Gruyère cheese
16 €
Steak tartare á la Parisienne L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes potatoes
16 €
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör
Snails gratinated with garlic and parsley butter
6 kpl 14 €
Lämmin vuohenjuustosalaatti VL, G
karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaa,
paahdettua punajuurta ja pecan-pähkinää a
Varm getostsallad
karamelliserade päron, rostad pumpa, rostad rödbeta och pekannöter
Warm goat cheese salad
caramelized pears, roasted pumpkin, roasted beetroot and pecan nuts
14 € / 22 €
KALA& KASVIS * FISK&VEGETARISKA * FISH & VEGETABLES
Paistettua kuhaa, puikulamuusia, L, G
kermaista herkkusienimuhennosta ja piparjuurta
Stekt gös, mandelpotatismos, krämig champinjonstuvning och pepparrot
Pan-fried zander creamy mushroom sauce and fresh horseradish
31 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja L, G
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med
grönsallad, parmesanfrites
Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries
32€
Salvialla maustettua punajuuririsottoa, VL, G
grillattua vuohenjuustoa ja tryffelihunajapaahdettua viikunaa Rödbetsrisotto smaksatt med salvia, grillad getost och tryffelhonungsrostad fikon
Beetroot risotto infused with sage, grilled goat cheese and
truffle honey-roasted fig
25 €
LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesaaniranskalaisia L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries
raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes po
32 €
Perinteinen Pippuripihvi 180 G L, G
grillattu naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
43 €
Katajanmarjavoissa paistettua paahtopaistia,
savustettua maa-artisokkaa ja tummaa puolukka-timjamikastiketta
Renkalvens rostbiffc stekt i enbärssmör,
rökt jordärtskocka och mör lingon-timjansås
Roast beef sautéed in juniper butter,
smoked Jerusalem artichoke and dark lingonberry-thyme sauce
45 €
EXTRAS
Vihersalaattia M, G
Grön sallad
Green Salad
7 €
Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe
6 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Tryffelimajoneesia M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise
3 €
Aioli M, G
2 €
DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille
11 €
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås
Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce
12 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Svartvinbärssorbet toppad med champagne
Blackcurrant sorbet with champagne
Sorbet au cassis avec champagne
10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille
10 €
Omena-kanelibavarois ja karpalokastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med tranbärsås
Apple and cinnamon bavarois with lingonberry sauce
11 €
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås
Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce
12 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Svartvinbärssorbet toppad med champagne
Blackcurrant sorbet with champagne
Sorbet au cassis avec champagne
10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio
Glaces et sorbets maison
1 pll - 5 € / 2 pll - 9 €
Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer
Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri Laktosfri Laktosfattig Mjölkfri
Gluten Free Lactose free Low Lactose Milk Free
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland Country of origin meat
Nauta - Nöt - Beef * Suomi - Finland - Finland
Poro - Ren - Reindeer * Suomi - Finland - Finland
Ankka - Ank - Duck * Ranska - Frankrike - France
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.