A la Carte

MENU RENNES

Steak tartare á la Parisienne; L , G
perinteinen tartar-raakalihapihvi salottisipulia, kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiff med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Compagnie Beaujolaise Gamay Noir
13 €
***
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, purjoa ja suppilovahverokastiketta L , G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, purjolök och trattkantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, leek and funnel chanterelle sauce
 Grand C Riesling Réserve  9€
***
umma suklaa crémeux ja lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoitaVL, G    
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär

Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries

Mas-Amiel Maury Vintage  10 €
54 €
29 € / suositusviinit  * vinrekommendationer

MENU GUSTAF
Skagen briossi; 
Käsin kuorittuja katkarapuja ja L 
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä 
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd

Shrimp Skagen brioche;
hand peeled shrimps and vendace roe in
toasted brioche bun
Grand C Riesling Réserve 9
***
Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä,
L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff av nötinnerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås

Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
 Domaine Saint-Paul Grenache Syrah
10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé

Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes
8 €
62 €
25 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU VERTE

  Lämmin vuohenjuustosalaatti  L, G
Varm getostsallad
Warm goat cheese salad 
Grand C Pinot Gris Réserve 11 €
***
Suppilovahvero-ohrattoa, karamellisoitua mustajuurta, paahdettua VL
parapähkinää ja ikääntynyttä balsamietikkaa
Trattkantarell korn-otto med karamelliserade svartrötter, rostad
paranöt och lagrad balsamvinäger
Barley-funnel chanterelle risotto with caramelized salsify,
roasted Brazil nuts and aged balsamic vinegar

Domaine De La Baume Elisabeth Viognier
12 €
***
 Tumma suklaa crémeux ja lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoitaVL, G    
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär

Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries

Mas-Amiel Maury Vintage  10 €
46 €

29 € / suositusviinit * vinrekommendationer

ENTRÉES
ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER  STARTERS
Skagen briossi L
Käsin kuorittuja katkarapuja ja  
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä 
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd

Shrimp Skagen brioche;
hand peeled shrimps and vendace roe in
toasted brioche bun
Brioche aux crevettes Skagen

16 €
                      Perinteinen kirkastetussa voissa paistettu tattariblini L, G    
     muikunmätiä, kylmäsavulohitartaria, punasipulia ja smetanaa      
Klassisk bovete blini stekt i skirat smör med
Inhemsk löjrom, kallrökt laxtartar, rödlök och smetana
Traditional blini fried in clarified butter with
Finnish vendace roe, cold smoked salmon tartare, red onion and sour cream
Blinis avec œuf de corégone blanc, tartare de saumon fumé à froid,
oignon rouge et crème sure

17 €
Seak tartare á la Parisienne
L,  G
Perinteinen tartar-raakalihapihvi, salottisipulia,
kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiffen med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Tartare de boeuf classique avec oignon échalote, câpres raifort et jaune d'oeuf

 16 €  
Pororilletteä, rapeaa rieskaa ja lakka-sipulichutney    L, (G)
Renrillette, krispiga tunnbröds och hjortron-lökchutney
Reindeer rillette, crispy flatbreads and cloudberry -onion chutney
Rillette de renne, galettes croustillantes et chutney chicouté-oignons

14 €
Herkkutatti-savuporokeittoa ja perunarieskaa  L, (G)  
Karljohansvamp- rökt rensoppa ja potatistunnbröd

Cep mushroom and smoked reindeer soup with potato flatbread

Soupe de cèpes et renne fumé avec galette de pomme de terre
13 €     
Vaahterasiirapi kera paahdettu  pieni Camembert-juusto,     L, G
pekaanipähkinöitä ja mustikoita
Rostad camembert med lönnsirap, pekannötter och blåbär
 Camembert baked with maple syrup, pecans and blueberries
Camembert rôti au sirop d'érable, noix pecan et bleuets
13 €
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita   L, G  
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör
Snails gratinated with garlic and parsley butter
Escargots de Bourgogne

6 kpl - 14 € / 12 kpl - 22 €
Paahdettua valkosipulileipää  L 
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail

   6 €

SALADES
 SALAATTEJA  * SALLADER   SALADS
Lämmin vuohenjuustosalaatti
  
L, G     
karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaa,                    
paahdettua punajuurta ja pecan-pähkinää

Varm getostsallad
karamelliserade päron, rostad pumpa, haricots verts och pekannöter

Warm goat cheese salad
caramelized pears, roasted pumpkin, roasted beetroot and pecan nuts
poires caramélisées, potimarron rôties, betterave rôties et noix de pécan
14 € / 21 €
 
POISSONS & LÉGUMES
KALA& KASVIS  *  FISK&VEGETARISKA  *  FISH & VEGETABLES
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, purjoa ja suppilovahverokastiketta L , G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, purjolök och trattkantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, leek and
funnel chanterelle sauce
Filet de sandre rôti au beurre de raifort et poireaux  et chanterelles grises

32 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä,
L, G
 vihersalaattia ja parmesanranskalaisia

Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med
grönsallad, parmesanfrites

Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries
Crevettes sautées à l'ail et au piment et salad vert et frites au parmesan
33 €
Suppilovahvero-ohrattoa, karamellisoitua mustajuurta, paahdettua parapähkinää ja ikääntynyttä balsamietikkaa

paahdettua parapähkinää ja ikääntynyttä balsamietikkaa L, G
Trattkantarell korn-otto med karamelliserade svartrötter,
rostad paranöt och lagrad balsamvinäger
Barley-funnel chanterelle risotto with caramelized salsify,
roasted Brazil nuts and aged balsamic vinegar
Risotto d'orge aux chanterelles grises et salsifis caramélisés,
noix du Brésil grillées et vinaigre balsamique vieilli

23 € 
 VIANDES
LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesanranskalaisia  L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, salottisipulia, kaprista, 

piparjuurta ja luomukeltuainen
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassiska råbiffen schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula

Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Steak tartare á la Parisienne & frites au parmesan
tartare de boeuf classique oignon échalote, câpres raifort et jaune d'oeuf

29 €
Perinteinen Pippuripihvi 180 G  L, G  
grillattu naudan sisäfileepihvi,  juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta

Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås

Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin  and cognac cream sauce
Steak au poivre, gratin de pommes de terre au fromage et
sauce à la crème et au cognac

39 €
Perinteinen poronkäristys L, G   
puikulaperunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditionell renskav med mandelpotatismos, lingon och saltgurka
Sautéed reindeer with mashed potatoes, lingonberries and pickles
Renne sauté avec purée de pommes de terre airelles et cornichons
29 €
Katajanmarjavoissa paistettua poronfileetä,   L, G  
poro-puikulaperunakroketti ja tummaa puolukkakastiketta
Renfilé stekt i enbärssmör,
ren-mandelpotatiskrokett och mörk lingonsås
Reindeer fillet fried in juniper butter with reindeer potato croquette and cranberry sauce
Filet de renne poêlé au beurre de genièvre, croquette de pommes de terre au renne et sauce aux airelles noires

39 €
Ylikypsää poronpotkaa, suppilovahvero-ohrattoa ja Maarianheinä kastiketta L, G 
Långkokt renlägg
Korn-otto med jordärtskocka trattkantarell och sötgrässås
Braised reindeer shanks with barley-funnel chanterelle risotto and
bison grass sauce
Jarrets de renne braisé, risotto d'orge aux chanterelles grises et
sauce à l'herbe de bison

32 €
Hampurilainen & parmesanranskalaisia L 
 
Grillattu rotukarjan  jauhelihapihvi, pekonia,  cheddar-juustoa,
 sydänsalaattia, tomaattia ja hampurilaiskastiketta
Hamburgare & parmesanfrites
Grillad  nötfärsburgare, bacon,  cheddarost,
 sallad, tomat, inlagd gurka och hamburgersås
Hamburger & parmesan french fries                    
Grilled ground beef steak, bacon,  cheddar cheese, 
lettuce, tomato and  hamburger sauce
 Burger & frites au parmesan
Steak de boeuf haché grillé,  bacon, cheddar,
salade, tomate  et sauce burge

24 €

EXTRAS 

Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia  L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe

6 €
Paahdettua valkosipulileipää  L   
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail   
 6 €
Vihersalaattia  M, G 
Grön sallad
Green Salad
Salade verte

6 €
Aioli M, G
2 €
Tryffelimajoneesia  M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise
Mayonnaise à la truffe   

3 €

DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille

10 €
Vaniljakermassa haudutettua Maakerkelän leipäjuustoa Kemijärveltä, lakkoja ja kanelimoussea  G
I vanilijgrädde sjudat Maakerkeläs brödost hjortron och kanelmousse
Lappish cheese stewed in vanilla cream, cloudberries and cinnamon mousse
Leipajuusto fromage cuit au four a la crème vanille avec
chicoutés et mousse à la cannelle

12 €
Tumma suklaa crémeux ja
lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoita
L, G
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries
Crémeux au chocolat noir et bleuets au sirop d'érable

10 € 
Vadelmasorbettia ja samppanjaa  M, G 
Hallonsorbet  toppad med champagne

RasPberry sorbet with champagne
Sorbet à la framboise avec champagne

10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa    
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi 
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch 
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets     
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio   
Glaces et sorbets maison

1 pll - 5 € / 2 pll -  9 €
 

Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer

Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.


G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri            Laktosfri              Laktosfattig               Mjölkfri
        Gluten Free      Lactose free        Low Lactose            Milk Free   
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland    Country of origin meat  
        Nauta - Nöt - Beef  * Suomi - Finland - Finland
                                 Vasikka - Kalv  - Veal * Uusi Seelanti - Nederländerna - Netherlands
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen
etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked.
Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning,
especially in children and older people.