A la Carte
MENU RENNES
Steak tartare á la Parisienne; L , G
perinteinen tartar-raakalihapihvi salottisipulia, kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiff med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Compagnie Beaujolaise Gamay Noir 13 €
***
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, perunaterrineäja suppilovahverokastiketta L , G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, potatisterrin och trattkantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, potatoes terrine and funnel chanterelle sauce
Grand C Riesling Réserve 9€
***
Suklaamarkiisia, aprikoosia ja pistaasipähkinä-vaniljakastikettaL, G
Chokladterrin med aprikos och pistage-vaniljsås
Chocolate marquise with apricot and pistachio vanilla sauce
Graham's Late Bottled Vintage Port 8 €
54 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU GUSTAF
Skagen briossi;
Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche;
hand peeled shrimps and vendace roe in
toasted brioche bun
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä, L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff av nötinnerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes 8 €
63 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU VERTE
Herkkutattikeittoa, pikkelöityä omenaa ja tryffelivaahtoa L, G
Karljohansvampsoppa med picklat äpple och tryffelskum
Cep mushroom soup with pickled apple and truffle foam
Grand C Pinot Gris Réserve 11 €
***
Comté juustolla gratinoitua kurpitsa"lasagnea"
tomaattikastiketta ja yrttipaahdettuja pähkinöitä L, G
Comté ost gratinerad pumpa "lasagne" med tomatsås och
örtrostade nötter
Comté cheese gratinated butternut pumpkin "lasagna" with tomato sauce and
herb roasted nuts
Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
***
Suklaamarkiisia, aprikoosia ja pistaasipähkinä-vaniljakastikettaL, G
Chokladterrin med aprikos och pistage-vaniljsås
Chocolate marquise with apricot and pistachio vanilla sauce
Graham's Late Bottled Vintage Port 8 €
45 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER * STARTERS
Skagen briossi L
Käsin kuorittuja katkarapuja ja
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche;
hand peeled shrimps and vendace roe in
toasted brioche bun
Brioche aux crevettes Skagen
16 €
Perinteinen kirkastetussa voissa paistettu tattariblini L, G
muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa
Klassisk bovete blini stekt i skirat smör med
löjrom, rödlök och smetana
Traditional blini fried in clarified butter with
Finnish vendace roe, red onion and sour cream
Blinis avec œuf de corégone blanc,
oignon rouge et crème sure
17 €
Seak tartare á la Parisienne L, G
Perinteinen tartar-raakalihapihvi, salottisipulia,
kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiffen med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Tartare de boeuf classique avec oignon échalote, câpres raifort et jaune d'oeuf
16 €
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia L, G
herkkutattimajoneesia, vodkapuolukkaa ja maa-artisokkalastuja
Rimmad och lätt rökt renstek, karljohansvampmajonnäs,
vodkamarinerad lingon och jordärtskockachips
Salted and lightly smoked reindeer, cep mushroom mayonnaise,
vodka-marinated lingonberries and artichoke chips
Renne salé et légèrement fumé, cèpes, airelles marinées à la vodka et
chips d'artichauts
15 €
Herkkutattikeittoa, pikkelöityä omenaa ja tryffelivaahtoa L, G
Karljohansvampsoppa med picklat äpple och tryffelskum
Cep mushroom soup with pickled apple and truffle foam
Velouté de cèpes et aux pommes marinées et mousse de truffe
12 €
Vaahterasiirapi kera paahdettu pieni Camembert-juusto, L, G
pekaanipähkinöitä ja mustikoita
Rostad camembert med lönnsirap, pekannötter och blåbär
Camembert baked with maple syrup, pecans and blueberries
Camembert rôti au sirop d'érable, noix pecan et bleuets
13 €
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita L, G
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör
Snails gratinated with garlic and parsley butter
Escargots de Bourgogne
6 kpl - 14 € / 12 kpl - 22 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
SALADES
SALAATTEJA * SALLADER * SALADS
Lämmin vuohenjuustosalaatti L, G
karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaa,
paahdettua punajuurta ja pecan-pähkinää
Varm getostsallad
karamelliserade päron, rostad pumpa, rostad rödbeta och pekannöter
Warm goat cheese salad
caramelized pears, roasted pumpkin, roasted beetroot and pecan nuts
poires caramélisées, potimarron rôties, betterave rôties et noix de pécan
14 € / 21 €
POISSONS & LÉGUMES
KALA& KASVIS * FISK&VEGETARISKA * FISH & VEGETABLES
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, perunaterrineä ja suppilovahverokastiketta L , G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, potatisterrin och trattkantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, potatoes terrine and funnel chanterelle sauce
Filet de sandre rôti au beurre de raifort et terrine de pommes de terre et chanterelles grises
32 €
Mie de pain kuorrutettua lohta á la bordelaise, muhennettua purjoa,
paahdettua maa-artisokkaa ja punaviinikastiketta L , (G )
Mie de pain gratinerad lax á la bordelaise med stuvad purjolök,
rostad jordärtskocka och rödvinssås
Mie de pain gratinated salmon a la bordelaise with creamed leeks,
roasted artichoke and red wine sauce
Saumon à la bordelaise et sauce vin rouge
29 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä, L, G
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med
grönsallad, parmesanfrites
Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries
Crevettes sautées à l'ail et au piment et salad vert et frites au parmesan
33 €
Comté juustolla gratinoitua kurpitsa"lasagnea",
tomaattikastiketta ja yrttipaahdettuja pähkinöitä L, G
Comté ost gratinerad pumpa "lasagne" med
tomatsås och örtrostade nötter
Comté cheese gratinated butternut pumpkin "lasagna" with
tomato sauce and herb roasted nuts
"lasagne" courge butternut au Comté avec
sauce tomate et noix grillées aux herbes
24 €
VIANDES
LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesanranskalaisia L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, salottisipulia, kaprista,
piparjuurta ja luomukeltuainen
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassiska råbiffen schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Steak tartare á la Parisienne & frites au parmesan
tartare de boeuf classique oignon échalote, câpres raifort et jaune d'oeuf
29 €
Perinteinen Pippuripihvi 180 G L, G
grillattu naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Steak au poivre, gratin de pommes de terre au fromage et
sauce à la crème et au cognac
39 €
Grillattu Angus naudan entrecôte 300g L, G
Café de Paris-bearnaisekastiketta ja parmesanranskalaisia *sis. sardellia
Grillad Angus nöt entrecôte med
Café De Paris-bearnaisesås och parmesanfrites *innehåller sardeller
Grilled entrecôte with Café De Paris bearnaise sauce
and parmesan french fries* including sardie
Entrecôte de bœuf grille, sauce Béarnaise cafe de paris et
frites au parmesan *aux anchois
44 €
Glaseerattua ylikypsää ankankoipea
tryffeli-perunapyreetä ja kirsikka-appelsiinikastiketta L, G
Glaserad långkokt ankconfit med tryffelpotatismos och
körsbär-apelsinsås
Glazed long-cooked duck confit with truffle mashed potatoes and
cherry-orange sauce
Confit de canard glacé, purée de pommes de terre à la truffe et
sauce à l'orange et aux cerises
29 €
Perinteinen poronkäristys L, G
puikulaperunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditionell renskav med mandelpotatismos, lingon och saltgurka
Sautéed reindeer with mashed potatoes, lingonberries and pickles
Renne sauté avec purée de pommes de terre airelles et cornichons
29 €
Katajanmarjavoissa paistettua poronfileetä, L, G
poro-puikulaperunakroketti ja tummaa puolukkakastiketta
Renfilé stekt i enbärssmör,
ren-mandelpotatiskrokett och mörk lingonsås
Reindeer fillet fried in juniper butter with reindeer potato croquette and cranberry sauce
Filet de renne poêlé au beurre de genièvre, croquette de pommes de terre au renne et sauce aux airelles noires
41 €
Hampurilainen & parmesanranskalaisia L
Grillattu rotukarjan jauhelihapihvi, pekonia, cheddar-juustoa,
sydänsalaattia, tomaattia ja hampurilaiskastiketta
Hamburgare & parmesanfrites
Grillad nötfärsburgare, bacon, cheddarost,
sallad, tomat, inlagd gurka och hamburgersås
Hamburger & parmesan french fries
Grilled ground beef steak, bacon, cheddar cheese,
lettuce, tomato and hamburger sauce
Burger & frites au parmesan
Steak de boeuf haché grillé, bacon, cheddar,
salade, tomate et sauce burge
25 €
EXTRAS
Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe
6 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Aioli M, G
2 €
Tryffelimajoneesia M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise
Mayonnaise à la truffe
3 €
DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille
10 €
Vaniljakermassa haudutettua Maakerkelän leipäjuustoa Kemijärveltä, lakkoja ja kanelimoussea G
I vanilijgrädde sjudat Maakerkeläs brödost hjortron och kanelmousse
Lappish cheese stewed in vanilla cream, cloudberries and cinnamon mousse
Leipajuusto fromage cuit au four a la crème vanille avec
chicoutés et mousse à la cannelle
12 €
Suklaamarkiisia, aprikoosia ja pistaasipähkinä-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med aprikos och pistage-vaniljsås
Chocolate marquise with apricot and pistachio vanilla sauce
Marquise au chocolat, abricot et sauce pistache e vanille
10 €
Vadelmasorbettia ja samppanjaa M, G
Hallonsorbet toppad med champagne
RasPberry sorbet with champagne
Sorbet à la framboise avec champagne
10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio
Glaces et sorbets maison
1 pll - 5 € / 2 pll - 9 €
Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer
Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri Laktosfri Laktosfattig Mjölkfri
Gluten Free Lactose free Low Lactose Milk Free
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland Country of origin meat
Nauta - Nöt - Beef * Suomi - Finland - Finland
Vasikka - Kalv - Veal * Uusi Seelanti - Nederländerna - Netherlands
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen
etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat
patties should always be eaten fully cooked.
Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning,
especially in children and older people.