A la Carte
MENU RENNES
Steak tartare á la Parisienne; L , G
perinteinen tartar-raakalihapihvi salottisipulia, kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiff med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Compagnie Beaujolaise Gamay Noir 13 €
***
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, purjoa ja kantarellikastiketta L , G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, purjolök och kantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, leek and chanterelle sauce
Grand C Riesling Réserve 9€
***
Päärynä-frangipane ja hasselpähkinäjäätelöä VL, G
Päronfrangipane med hasselnötsglass
Pear frangipane with hazelnut ice cream
Mouton Cadet Sauternes 8 €
56 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU GUSTAF
Skagen briossi;
Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche;
hand peeled shrimps and vendace roe in
toasted brioche bun
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä, L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff av nötinnerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes 8 €
62 €
25 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU VERTE
Kantarellikeittoa ja omena-gruyérejuustomadeleine L, G
Krämig kantarellsoppa med äppel- timjanmadelein
Creamy chanterelle mushroom soup with apple and thyme madeleine
Grand C Pinot Gris Réserve 11 €
***
Tryffeli-hasselpähkinävoissa paistettuja punajuurignoccheja, VL
pinaattikastiketta ja vuohenjuustoa
Rödbetsgnocchi stekt i tryffel-hasselnötssmör, spenatsås och getost
Beetroot gnocchi fried in truffle-hazelnut butter,spinach sauce and goat cheese
Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
***
Tumma suklaa crémeux ja lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoitaVL, G
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries
Mas-Amiel Maury Vintage 10 €
45 €
29 € / suositusviinit * vinrekommendationer
ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER * STARTERSSkagen briossi L
Käsin kuorittuja katkarapuja ja
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche;
hand peeled shrimps and vendace roe in
toasted brioche bun
Brioche aux crevettes Skagen
16 €
Seak tartare á la Parisienne L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, salottisipulia,
kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiffen med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Tartare de boeuf classique avec oignon échalote, câpres raifort et jaune d'oeuf
16 €
Kantarellikeittoa ja omena-timjamimadeleine L, G
Krämig kantarellsoppa med äppel- timjanmadelein
Creamy chanterelle mushroom soup with apple and thyme madeleine
Soupe crémeuse de girolles et madeleine aux pommes et au thym
15 €
Bouillabaissea a la Bistro Gustaf ja ruillea L, G
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf och ruille
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf with ruille
Bouillabaisse a la Bistro Gustaf et ruille
18 €
Vaahterasiirapi kera paahdettu pieni Camembert-juusto, L, G
pekaanipähkinöitä ja mustikoita
Rostad camembert med lönnsirap, pekannötter och blåbär
Camembert baked with maple syrup, pecans and blueberries
Camembert rôti au sirop d'érable, noix pecan et bleuets
13 €
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita L, G
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör
Snails gratinated with garlic and parsley butter
Escargots de Bourgogne
6 kpl - 14 € / 12 kpl - 22 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
SALADES
SALAATTEJA * SALLADER * SALADS
Lämmin vuohenjuustosalaatti L, G
mansikkaa, melonia, pikkelöityä varsiselleriä ja pinajansiemeniä
Varm getostsallad
jordgubbar, melon, inlagd bjälkselleri och pinjenötter
Warm goat cheese salad
strawberry, melon, marinated celery and pine nuts
Salade de chêvre chaudfraise, melon, céleri mariné et pignon de pin
14 € / 21 €
POISSONS & LÉGUMES
KALA& KASVIS * FISK&VEGETARISKA * FISH & VEGETABLES
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, purjoa ja kantarellikastiketta L , G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, purjolök och kantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, leek and chanterelle sauce
Filet de sandre rôti au beurre de raifort et poireaux et sauce aux girolles
32 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä, L, G
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med
grönsallad, parmesanfrites
Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries
Crevettes sautées à l'ail et au piment et salad vert et frites au parmesan
33 €
Tryffeli-hasselpähkinävoissa paistettuja punajuurignoccheja, L
pinaattikastiketta ja vuohenjuustoa
Rödbetsgnocchi stekt i tryffel-hasselnötssmör,
spenatsås och getost
Beetroot gnocchi fried in truffle-hazelnut butter,
spinach sauce and goat cheese
Gnocchis de betterave poêlés au beurre de truffe-noisette,
sauce aux épinards et fromage de chèvre
24 €
VIANDES
LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesanranskalaisia L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, salottisipulia, kaprista,
piparjuurta ja luomukeltuainen
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassiska råbiffen schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Steak tartare á la Parisienne & frites au parmesan
tartare de boeuf classique oignon échalote, câpres raifort et jaune d'oeuf
29 €
Perinteinen Pippuripihvi 180 G L, G
grillattu naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Steak au poivre, gratin de pommes de terre au fromage et
sauce à la crème et au cognac
39 €
Ylikypsää häränrintaa Burgundin tapaan L, G
herkkusieniä, pekonia, punaviinikastiketta ja pottuvoita
Llångkokt oxbringa a la Bourgogne
svamp, bacon, rödvinssås och potaismos
Beef brisket bourguigno; mushrooms, bacon, red wine sauce and mashed potatoes
Poitrine de boeuf bourguignon et purée de pommes de terre
29 €
Metsästäjänleike vasikanfileestä, vihersalaattia, L
pottuvoita ja kermaista kantarellikastiketta
Jägarschnitzel på panerad kalvfile med grönsallad
potatismos och krämig kantarellsås
Veal schnitzel with green salad, mashed potato and chanterelle sauce
Escalope de veau, salad vert, purée de pommes de terre et sauce aux girolles
31 €
Hampurilainen & parmesanranskalaisia L
Grillattu rotukarjan jauhelihapihvi, pekonia, cheddar-juustoa,
sydänsalaattia, tomaattia ja hampurilaiskastiketta
Hamburgare & parmesanfrites
Grillad nötfärsburgare, bacon, cheddarost,
sallad, tomat, inlagd gurka och hamburgersås
Hamburger & parmesan french fries
Grilled ground beef steak, bacon, cheddar cheese,
lettuce, tomato and hamburger sauce
Burger & frites au parmesan
Steak de boeuf haché grillé, bacon, cheddar,
salade, tomate et sauce burge
24 €
EXTRAS
Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe
6 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Vihersalaattia M, G
Grön sallad
Green Salad
Salade verte
6 €
Tomaatti-sipulisalaattia M, G
Tomat-löksallad
Tomato-onion salad
Salade de tomates et oignon rouge
7 €
Aioli M, G
2 €
Tryffelimajoneesia M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise
Mayonnaise à la truffe
3 €
DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille
10 €
Päärynä-frangipane ja hasselpähkinäjäätelöä G
Päronfrangipane med hasselnötsglass
Pear frangipane with hazelnut ice cream
Frangipane poire et glace noisette
11 €
Tumma suklaa crémeux ja
lämpimiä vaahterasiirappi-mustikoita L, G
Mörk choklad-crémeux med varma lönnsiraps-blåbär
Dark chocolate crémeux and warm maple syrup blueberries
Crémeux au chocolat noir et bleuets au sirop d'érable
10 €
Vadelmasorbettia ja samppanjaa M, G
Hallonsorbet toppad med champagne
RasPberry sorbet with champagne
Sorbet à la framboise avec champagne
10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio
Glaces et sorbets maison
1 pll - 5 € / 2 pll - 9 €
Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer
Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri Laktosfri Laktosfattig Mjölkfri
Gluten Free Lactose free Low Lactose Milk Free
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland Country of origin meat
Nauta - Nöt - Beef * Suomi - Finland - Finland
Vasikka - Kalv - Veal * Uusi Seelanti - Nederländerna - Netherlands
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen
etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat
patties should always be eaten fully cooked.
Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning,
especially in children and older people.