A la Carte 

MENU RENNES

Steak tartare á la Parisienne L,  G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Raw beef steak tartare with   egg yolk and allumettes potatoes   
 Mouton Cadet Cuvée Héritage
11  €
*** 
Paistettua kuhaa, puikulamuusia,     L, G 
kermaista herkkusienimuhennosta ja piparjuurta  
Stekt gös, mandelpotatismos, krämig champinjonstuvning och pepparrot
 
Pan-fried zander Creamy mushroom sauce and horseradish  
Grand C Riesling Réserve  9€
*** 
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta  L, G      
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås

Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce   
Graham's Late Bottled Vintage Port  8 €
55 €
26 € / suositusviinit  * vinrekommendationer

MENU GUSTAF
Skagen briossi; 
Käsin kuorittuja katkarapuja ja L 
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä 
Brioche Skagen;
handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd 

Grand C Riesling Réserve 9
***
Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä,
L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff av nötinnerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås

Domaine Saint-Paul Grenache Syrah
10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé 

Mouton Cadet Sauternes
8 €
63 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer  

ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER  STARTERS 
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja         
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä 

Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd 
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and 
vendace roe in brioche bun 

16 € 
Perinteinen tattariblini, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa L, G 
Klassisk bovete blini med löjrom, rödlök och smetana 
Traditional blini with  vendace roe, red onion and sour cream
18 €
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia, L, G    
pikkelöityjä suppilovahveroita, herkkutattimajoneesia ja puolukkageeliä  

Rimmad och lätt rökt renstek, inlagda trattkantareller,  
majonnäs på karljohansvamp  och lingongelé 
Salted and lightly smoked reindeer pickled funnel chanterelles, porcini mushroom mayonnaise and lingonberry gel   
15 € 
Soupe à l’Oignon Gratinée L, G   
Sipulikeittoa, ja gruyère-juustolla gratinoitua levain-leipää  

Fransk löksoppa med gratinerad levainbröd toppad med gruyèreost 
 
French onion soup with levain bread gratinated with Gruyère cheese 

16 €
Steak tartare á la Parisienne L,  G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Raw beef steak tartare with   egg yolk and allumettes potatoes   
 16 €    
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör 
Snails gratinated with garlic and parsley butter 
6 kpl  14 €   
   Lämmin vuohenjuustosalaatti VL,  G
karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaa,     
paahdettua punajuurta ja pecan-pähkinää
 
Varm getostsallad
karamelliserade päron, rostad pumpa, rostad rödbeta och pekannöter
Warm goat cheese salad 
caramelized pears, roasted pumpkin, roasted beetroot and pecan nuts 
 
14 € / 22 € 
 
KALA& KASVIS  *  FISK&VEGETARISKA  *  FISH & VEGETABLES
Paistettua kuhaa, puikulamuusia,    L, G 
kermaista herkkusienimuhennosta ja piparjuurta  
Stekt gös, mandelpotatismos, krämig champinjonstuvning och pepparrot

Pan-fried zander creamy mushroom sauce and fresh horseradish

31 €  
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja  L, G 
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med 
grönsallad, parmesanfrites

Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries 
32€
Salvialla maustettua punajuuririsottoa, 
 VL, G 
grillattua vuohenjuustoa ja tryffelihunajapaahdettua viikunaa Rödbetsrisotto smaksatt med salvia, grillad getost och tryffelhonungsrostad fikon
Beetroot risotto infused with sage, grilled goat cheese and 
truffle honey-roasted fig
   25 € 

LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesaaniranskalaisia L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
  Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries 
raw beef steak tartare with   egg yolk and allumettes po 
32 € 
Perinteinen Pippuripihvi 180 G  L, G  
grillattu naudan sisäfileepihvi,  juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta

Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås

Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin  and cognac cream sauce 
43 € 
Katajanmarjavoissa paistettua paahtopaistia,     
savustettua maa-artisokkaa ja tummaa puolukka-timjamikastiketta

Renkalvens rostbiffc stekt i enbärssmör,
rökt jordärtskocka och mör lingon-timjansås

Roast beef sautéed in juniper butter,
smoked Jerusalem artichoke and dark lingonberry-thyme sauce
 
45 €         
EXTRAS 
Vihersalaattia M, G
Grön sallad 
Green Salad  
7 € 
Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia  L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe

6 € 
Paahdettua valkosipulileipää  L   
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail   
 6 €   
Tryffelimajoneesia  M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise 
3 € 
Aioli M, G
2 €

DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille

11 € 
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G     
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås

Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce  
12 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa  M, G 
Svartvinbärssorbet  toppad med champagne

Blackcurrant sorbet with champagne
Sorbet au cassis avec champagne

10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa    
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 € 

DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille

10 €
Omena-kanelibavarois ja karpalokastiketta  L, G   
Äppel- och kanelbavarois med tranbärsås
Apple and cinnamon bavarois with lingonberry sauce  

11 € 
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G     
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås

Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce  
12 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa  M, G 
Svartvinbärssorbet  toppad med champagne

Blackcurrant sorbet with champagne
Sorbet au cassis avec champagne

10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa    
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi 
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch 
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets     
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio   
Glaces et sorbets maison

1 pll - 5 € / 2 pll -  9 €   

Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer

Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.


G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri            Laktosfri              Laktosfattig               Mjölkfri
        Gluten Free      Lactose free        Low Lactose            Milk Free   
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland    Country of origin meat  
        Nauta - Nöt - Beef  * Suomi - Finland - Finland
                   Poro - Ren - Reindeer * Suomi - Finland - Finland 
Ankka - Ank - Duck * Ranska - Frankrike - France
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.