LES APÉRITIFS
De Vilmont Brut Grand Recerve
14 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut
10 €
Perinteinen punaviiniglögi
10 €
Terästetty kirsikkaglögi
12 €
MENU RENNES
Steak tartare á la Parisienne; perinteinen tartar-raakalihapihvi, L, G
salottisipulia, kaprista, piparjuurta ja luomukeltuainen
Klassiska råbiff med schalottenlök, kapris, pepparrot och äggula
Raw beef steak tartare with shallot onion, capers, horseradish and egg yolk
Compagnie Beaujolaise Gamay Noir 13 €
***
Piparjuurivoin kera paahdettua kuhaa, perunaterrineä ja suppilovahverokastiketta L, G
Pepparrotssmörrostad gösfilé med, potatisterrin och trattkantarellsås
Pike perch fillet roasted with horseradish butter, potatoes terrine and
funnel chanterelle sauce
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Suklaamarkiisia, aprikoosia ja pistaasipähkinä-vaniljakastiketta L, G
Chokladterrin med aprikos och pistage-vaniljsås
Chocolate marquise with apricot and pistachio vanilla sauce
Graham's Late Bottled Vintage Port 8 €
54 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
Menu VERTE
Herkkutattikeittoa, pikkelöityä omenaa ja tryffelivaahtoa L, G
Karljohansvampsoppa med picklat äpple och tryffelskum
Cep mushroom soup with pickled apple and truffle foam
Domaine du Cleray Sauvignon Blanc 10 €
***
Comté juustolla gratinoitus kurpitsa"lasagnea" L, G
tomaattikastiketta ja yrttipaahdettuja pähkinöitä
Comté ost gratinerad butternut pumpa "lasagne" med
tomatsås och örtrostade nötter
Comté cheese gratinated butternut pumpkin "lasagna" with
tomato sauce and herb roasted nuts
Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
***
Suklaamarkiisia, aprikoosia ja pistaasipähkinä-vaniljakastiketta L, G
Chokladterrin med aprikos och pistage-vaniljsås
Chocolate marquise with apricot and pistachio vanilla sauce
Graham's Late Bottled Vintage Port 8 €
45 € * 28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU BORDEAUX
Sitrusmarinoitua merilohta ja Waldorsin salaattia L, G
Citrusmarinerad lax med Waldorfsalad
Citrus-marinated salmon with Waldors salad
Alexis Lichine Cremant de Bordeaux Brut Rose 11 €
***
Glaseerattua ylikypsää ankankoipea
L, G
tryffeli-perunapyreetä ja kirsikka-appelsiinikastiketta
Glaserad långkok ankconfit med tryffelpotatismos och
körsbär-apelsinsås
Glazed long-cooked duck confit with
truffle mashed potatoes and cherry-orange sauce
Rothschild Mouton Cadet 12 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes 8 €
52 €
29 € / suositusviinit * vinrekommendationer
Menu
GUSTAF
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja
L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and vendace roe in brioche bun
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Perinteinen Pippuripihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakki-kermakastiketta
K
lassisk Pepparbiff med potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and
cognac cream sauce
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes 8 €
25 € / suositusviinit * vinrekommendationer
Menu
Lapponia
Perinteinen tattariblini, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa L, G
Klassisk bovete blini med löjrom, rödlök och smetana
Traditional blini with Finnish vendace roe, red onion and sour cream
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Porotartar, herkkutattimajoneesia, L, G
vodkapuolukkaa ja maa-artisokkalastuja
Rentartar med karljohansvampmajonnäs,
vodkamarinerad lingon och jordärtskockachips
Rindeer tartare, cep mushroom mayonnaise,
vodka-marinated lingonberries and artichoke chips
Arthur Metz Pinot Noir Alsace 10 €
***
Katajanmarjavoissa paistettua poronfileetä,L, G
poro-puikulaperunakroketteja ja tummaa puolukkakastiketta
Renfilé stekt i enbärssmör,
ren-mandelpotatiskroketter och mörk lingonsås
Reindeer fillet fried in juniper butter with reindeer potato croquettes and cowberry sauce
Château Fouquet Saumur Rouge 13 €
***
Kaarnikka-sitruunaverbenasorbettia
Kråkbärk-citronverbenasorbet
Crowberry lemon verbena sorbe
***
Vaniljakermassa haudutettua Maakerkelän G
leipäjuustoa Kemijärveltä, lakkoja ja kanelimoussea
I vanilijgrädde sjudat Maakerkeläs brödost hjortron och kanelmousse
Lappish cheese stewed in vanilla cream, cloudberries and cinnamon mousse
Mouton Cadet Sauternes 8 €
75 €
45 € / suositusviinit * vinrekommendationer
Menu Lapponia valmistetaan koko seurueelle.
Kabinetti varauksilta sekä yli 8 hengen seurueilta toivomme
ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa sekä yhteislaskutusta
voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden
BISTRO GUSTAFIN JOULUMENUT
5.11.- 20.12.