Bistro Gustafin Vintin joululounasbuffet

Perinteinen Runsas Joululounasbuffet Katettu 13.12.-22.12. klo  11.30-14:30.

Mustaherukkasilliä (M, G)
Sinappisilliä (M, G)
Tervasilakkaa (M, G)
Tomaatti-tillisilakkaa (M, G)
Lasimestarimarinoituja paistettuja muikkuja  (M)
Pielisen savumuikkua (M, G)
Kokonaisia katkarapuja ja Rhode Island-kastiketta (M, G)
Graavilohta ja hovimestarin sinappi-tillikastiketta (M, G)
Lämminsavustettua lohta ja tartarkastiketta (M,G)
Mätiä, sipulia ja smetanaa (L, G)

Savustettua kalkkunanrintaa & aprikoosi-omenahilloa (M, G)
Häränpaahtopaistia ja piparjuurimajoneesia (M, G)
Poron lämminsavupaistia ja portviinikarpaloita (M, G)
Hirvi-savuporoterrineä ja Cumberlandin kastiketta (L, G)
Ankanmaksamoussea ja viikunaa (G)
Lihahyytelöä ja mustaherukkahilloketta (L, G)

Rosollia ja punajuurikermaa (L, G)
Perinteistä sienisalaattia (L, G)
Italiansalaattia (L)
Waldorfinsalaattia (M, G)
Salaattia paahdetusta kurpitsasta, sinihomejuustosta ja kurpitsansiemenistä (L, G)
Suolakurkkuja, hunajaa & smetanaa

Joululeipää, ruisleipää, saaristolaisleipää, levain-leipää
Kirnuvoita
Keitettyjä perunoita
***
Sahrami-voikastikkeessa haudutettua kuhaa (L, G)
Joulukinkkua, kotisinappia ja herneitä (L, G)
Porkkanalaatikkoa (L, G)
Lanttulaatikkoa L,G
Imellettyä perunalaatikkoa (L)
Joulumakkaroita ja smetanaan muhennettua hapankaalia (L,G)
***
Ranskalaisia juustoja (L, G)
Hedelmäleipää (L)
Suolakeksejä (M)
Paahdettuja pähkinöitä (M, G)
***
Buch de nöel suklaa-kirsikkajouluhalko (L)
Riisivanukasta ja Katariinan luumuja (L, G)
Taatelikakkua, Joulutorttuja
Suklaakonvehteja, Marmeladeja
Piparkakkuja, Kaneliässiä
Kahvia/teetä
48 € / hlö
Varaukset  sähköpostilla info@bistrogustaf.fi  tai puhelimitse +35850 408 0406
Voit varata ennakkoon kabinetin seurueenne omaan käyttään 4-6 hlö, 7-14 hlö ja 15 -30 hlö.
Jaa uutinen
Arkisto
Lounas
7.12.-9.12.   ***  SULJETTU 5.12.-6.12.