Bistro Gustafin runsas blinibuffet katetaan sunnuntaisin 11.1., 18.1., 1.2. ja 15.2.2026 klo 12.00 -17.00, viimeiset varaukset 15.30.
BUFFET
Sillikaviaaria M, G
Katajanmarja-silakkaa M, G
Graavilohitartaria M, G
Savulohiröra M, G
Katkarapuja Skagen M, G
Kirjolohenmätiä M, G
Merileväkaviaaria V, G
Punasipulia M, G
Smetanaa L, G
Kylmäsavuporomoussea L, G
Possun savupaistia M, G
Härkätartaria ja tryffelimajoneesia M, G
Hirvirilletteä M, G
Leipäjuustoa L, G
Vihersalaattia ja sitruunavinegretteä V, G
Metsäsienisalaattia L, G
Savupunajuuritartaria ja paahdettuja pinajansiemeniä V, G
Porkkala V, G
Linssikaviaaria V, G
Munakoisokaviaaria V, G
Omena-sellerisalaattia V, G
Tillikurkkua V, G
Myrttisen suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa L, G
Pikkelöityä punasipulia V, G
Perinteisiä tattariblinejä L, G
Keitettyä perunaa L, G
Levainleipää M
Voita L
Lohikeittoa L, G
Borschkeittoa V, G
Smetanaa L, G
***
Tyrni-tuorejuustokakkua L, G
Briejuustoa ja viikunahilloketta L, G
Keksejä ja piparkakkuja
Kahvia ja teetä
49 € / hlö
Hintaan sisältyy lasillinen proseccoa Valdobbiadene Superiore DOCG Brut tai
talon valko-/punaviini tai alkoholiton viini. Seuraavat lasilliset 5 €
Buffet ilman juomaa 45 €
Lapset 9–12 v. 19 € * 4–8 v. 15 € * 0–3 v. 0 €
A la carte-lista ei voimassa sunnuntaisin