APÉRITIFS
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut
10 €
Kaneliliköörillä maustettua Proseccoa
Prosecco smaksatt med kanellikör
10 €
TalonKirsikkaglögi
Husets körsbärsglögg
11 €
Alkoholiton hibiscus-inkivääriglögi
Alkoholfri hibiskus-ingefäraglögg
7,50 €
Menu de Noël
Paahdettua maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelia, kuivattuja viinirypäleitä, paahdettuja pinjansiemeniä ja granaattiomenaa L, G
Rostad jordärtskockssoppa med rökt mandel, torkade vindruvor, rostade pinjenötter och granatäpple
tai * eller
Joululautanen L, G
Graavialohta & tilli-sinappikastiketta, katkarapu Skagenia, mallasviski-sinappisilliä, katajanmarjasilakkaa, kananmunaa, joulukinkkua & talonsinappia, sienisalaattia, rosollia & punajuurikermaa ja keitettyä perunaa
Julplate
Gravad lax med dill- och senapssås, Skagenröra med räkor, maltwhisky-senapssill, enbärsströmming, ägg, julskinka med husets senap, svampsallad, rosolli med rödbetsgrädde och kokt potatis
***
Ankkaconfit yrttikuorrutteella ja aprikoosi-papucassoulet L, G
Confiterade ankben med örttäcke och aprikos-böncassoulet
tai * eller
Fenkoli-appelsiinivoin kera paahdettua kuhaa,
äyriäis-bouillabaissea ja ruillea L, G
Ugnsrostad gös med fänkål-apelsinsmör, skaldjursbouillabaisse och ruille
***
Omena-kanelibavarois ja glögikastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med glögssås
39 €
Pöytävaraukset joululounaalle
+35850 408 0406
Paikkoja on rajallisesti, huomioithan että vahvistamme pöytävarauksenne sekä toivotun kattausajan klo 10.30-12.30 tai 13.00 - 15.00
Bordsbokningar till julunchen:
+358 50 408 0406
Antalet platser är begränsat – vänligen notera att vi bekräftar er bordsbokning samt önskad sittningstid kl. 10.30–12.30 eller 13.00–15.00.