PARSA-KATKARAPUBUFFET
10.5., 17.5., 21.5. ja 31.5. klo 12-15

 PARSA-KATKARAPUBUFFET
lauantaisin 10.5., 17.5., 21.5. ja 31.5.   klo 12-16, viimeiset varaukset klo 15.

Parsakeittoa L, G
Keitettyä parsaa L, G
Hollandaise-kastiketta L, G
Parmesanlastuja L, G

Kokonaisia katkarapuja M, G
Sinisimpukita kookos-vihreäcurryliemessä M, G
Rhode Island-kastiketta M, G
Aiolia M, G

Katkarapuskagen M, G
Graavilohitartaria L, G
Kokonaisena grillattua broileria M, G
Härkätartaria ja tryffelimajoneesia M, G
Savustettua ankanrintaa ja vadelmakastiketta M, G

Varhaisperuna-kananmunasalaattia L, G
Vanhanajan mummon salaattia L, G
Caesarsalaattia grillatusta varhaiskaalesta L, (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia L, G
Mintulla maustettua herne-ricottasalaattia  M, G
Savumunakoisosalaattia L, G
Hummusta M, G
Tzatsikia L, G

Hapanjuurileipää M
Focacciaa M
Saaristolaisleipää L
Ruskistettua voita L, G

19 € / hlö alkuruokana a la carte-listan pääruoka-annoksiin
39 € / hlö pääruokana

Koulujen päättäjäispäivänä! 31.5.🎓🥂
buffetissa lisäksi savulohi-voileipäkakkua L ja parsa-halloumipiirasta L, G
sekä jälkiruoaksi kakkubuffet;
mansikka-raparperibritakakkua L, G
aprikoosi-tuorejuustokakkua L, G
suklaa-kirsikkakakkuaL, G
kahvia ja teetä + 9 € / hlö

 

Jaa uutinen
Arkisto
Vintti-juhlasalin äitienpäivälounas
11.5. kattaukset klo 11.30, 12.00 ja 12.30